детска кујна

Прикажувам 1–12 од 13 резултати

 • 0 out of 5

  Барби Детска кујна

  1,590.00 ден

  Барби Детска кујна местото каде вашите најмили ќе ги подготват сите нивни кулинарски фантазии.

  Quick View
 • 0 out of 5

  Мини Детска кујна

  1,590.00 ден

  Мини Детска кујна местото каде вашите најмили ќе ги подготват сите нивни кулинарски фантазии. Погодна како детска едукативна играчка за остварување на способноста на детето, зборувањето, организациските вештини, способностите за размислување, меѓучовечките вештини.

  Quick View
 • 0 out of 5

  Детска кујна

  590.00 ден

  Детска кујна, местото каде вашите најмили ќе ги подготват сите нивни кулинарски фантазии. Погодна како детска едукативна играчка за остварување на способноста на детето, зборувањето, организациските вештини, способностите за размислување, меѓучовечките вештини.

  Quick View
 • 0 out of 5

  My Happy Kitchen Детска кујна

  1,590.00 ден

  My Happy Kitchen Детска кујна местото каде вашите најмили ќе ги подготват сите нивни кулинарски фантазии.

  Quick View
 • 0 out of 5

  Детска кујна од соништата

  790.00 ден

  Детска кујна од соништата извонредна и компактна. Погодна за носење, вашето дете моѓе да си игра внатре и на отворено, па дури и на патувања или кампување.

  Quick View
 • 0 out of 5

  Кујна Talented Chef

  1,990.00 ден

  Кујната Talented Chef so чешма што тече има сè што е потребно за детето целосно да се потопи во процесот на тематската игра и да се претстави во улога готвач.

  Quick View
 • 0 out of 5

  Кујна Talented Chef so чешма што тече вода

  2,500.00 ден

  Кујната Talented Chef so чешма што тече вода има сè што е потребно за детето целосно да се потопи во процесот на тематската игра и да се претстави во улога готвач.

  Quick View
 • 0 out of 5

  Детска розева кујна

  990.00 ден

  Детска розева кујна, местото каде вашите најмили ќе ги остварат сите нивни фантазии. Погодна како детска едукативна играчка за остварување на способноста на детето за зборувањето, организациските вештини, способностите за размислување, меѓучовечките вештини.

  Quick View
 • 0 out of 5

  Детска кујна во куферче

  690.00 ден

  Детска кујна во куферче со кој вашите најмили ќе ги остварат сите нивни фантазии. Погоден како детска едукативна играчка за остварување на способноста на детето за зборувањето, организациските вештини, способностите за размислување, меѓучовечките вештини.

  Quick View
 • 0 out of 5

  Детска сина кујна

  990.00 ден

  Детска сина кујна, местото каде вашите најмили ќе ги остварат сите нивни фантазии. Погодна како детска едукативна играчка за остварување на способноста на детето за зборувањето, организациските вештини, способностите за размислување, меѓучовечките вештини.

  Quick View
 • 0 out of 5

  Детски сет Pet Shop

  990.00 ден

  Детски сет Pet Shop, местото каде вашите најмили ќе ги остварат сите нивни фантазии. Погодна како детска едукативна играчка за остварување на способноста на детето за зборувањето, организациските вештини, способностите за размислување, меѓучовечките вештини.

  Quick View
 • 0 out of 5

  Happy Cooking Детска кујна

  890.00 ден

  Happy Cooking Детска кујна местото каде вашите најмили ќе ги подготват сите нивни кулинарски фантазии. Погодна како детска едукативна играчка за остварување на способноста на детето, зборувањето, организациските вештини, способностите за размислување, меѓучовечките вештини.

  Quick View