детски воз

Се прикажуваат сите 3 резултати

 • 0 out of 5

  Воз на пареа со 20 парчиња

  1,590.00 ден

  Секое дете сака да добие убав подарок за празниците, а овој воз е совршен избор за вашето дете. Дајте му можност на секое дете да ја доживее разликата помеѓу класичната технологија возовите од минатото и денешната технолошка доба.

  Quick View
 • 0 out of 5

  Воз на пареа со 21 парче

  1,690.00 ден

  Секое дете сака да добие убав подарок за празниците, а овој воз е совршен избор за вашето дете. Дајте му можност на секое дете да ја доживее разликата помеѓу класичната технологија возовите од минатото и денешната технолошка доба.

  Quick View
 • 0 out of 5

  Воз со 14 парчиња

  950.00 ден

  Секое дете сака да добие убав подарок за празниците, а овој воз е совршен избор за вашето дете. Дајте му можност на секое дете да ја доживее разликата помеѓу класичната технологија возовите од минатото и денешната технолошка доба

  Quick View