детски доктор сет

Се прикажуваат сите 4 резултати

 • 0 out of 5

  Доктор сет со 7 парчиња

  950.00 ден

  Доктор сет со 7 парчиња, местото каде вашите најмили ќе ги остварат сите нивни фантазии. Погодна како детска едукативна играчка за остварување на способноста на детето за зборувањето, организациските вештини, способностите за размислување, меѓучовечките вештини.

  Quick View
 • 0 out of 5

  2 во 1 Детски Доктор сет

  990.00 ден

  2 во 1 Детски Доктор сет, местото каде вашите најмили ќе ги остварат сите нивни фантазии. Погодна како детска едукативна играчка за остварување на способноста на детето за зборувањето, организациските вештини, способностите за размислување, меѓучовечките вештини.

  Quick View
 • 0 out of 5

  Детски костим Доктор

  590.00 ден

  Што сака вашето дете да биде кога ќе порасне? Покрај “големо дете”, претпоставуваме дека можеби размислува за кариера во медицината. Значи, ако се радува и се подготвени да станe доктор, овој костим е вистински избор за вас!

  Quick View
 • 0 out of 5

  Детски Доктор сет

  990.00 ден

  Детски Доктор сет, местото каде вашите најмили ќе ги остварат сите нивни фантазии. Погодна како детска едукативна играчка за остварување на способноста на детето за зборувањето, организациските вештини, способностите за размислување, меѓучовечките вештини.

  Quick View