детски сет

Се прикажуваат сите 12 резултати

 • 0 out of 5

  2 во 1 Детски сет за убавина

  990.00 ден

  2 во 1 Детски сет за убавина, местото каде вашите најмили ќе ги остварат сите нивни фантазии. Погодна како детска едукативна играчка за остварување на способноста на детето за зборувањето, организациските вештини, способностите за размислување, меѓучовечките вештини.

  Quick View
 • 0 out of 5

  2 во 1 Детски Доктор сет

  990.00 ден

  2 во 1 Детски Доктор сет, местото каде вашите најмили ќе ги остварат сите нивни фантазии. Погодна како детска едукативна играчка за остварување на способноста на детето за зборувањето, организациските вештини, способностите за размислување, меѓучовечките вештини.

  Quick View
 • 0 out of 5

  Полиција детски сет со стаза на два спрата

  1,790.00 ден

  Полиција детски сет со стаза на два спрата. Одлична забава за вашето дете додека ги вози автомобилите на стазата и катната гаража.

  Quick View
 • 0 out of 5

  Детска инженерска работилница

  990.00 ден

  Детска инженерска работилница, местото каде вашите најмили ќе ги остварат сите нивни фантазии. Погодна како детска едукативна играчка за остварување на способноста на детето за зборувањето, организациските вештини, способностите за размислување, меѓучовечките вештини.

  Quick View
 • 0 out of 5

  Кујна Talented Chef so чешма што тече вода

  2,500.00 ден

  Кујната Talented Chef so чешма што тече вода има сè што е потребно за детето целосно да се потопи во процесот на тематската игра и да се претстави во улога готвач.

  Quick View
 • 0 out of 5

  Детска кујна во куферче

  690.00 ден

  Детска кујна во куферче со кој вашите најмили ќе ги остварат сите нивни фантазии. Погоден како детска едукативна играчка за остварување на способноста на детето за зборувањето, организациските вештини, способностите за размислување, меѓучовечките вештини.

  Quick View
 • 0 out of 5

  Детски сет за убавина во куферче

  690.00 ден

  Детски сет за убавина во куферче со кој вашите најмили ќе ги остварат сите нивни фантазии. Погоден како детска едукативна играчка за остварување на способноста на детето за зборувањето, организациските вештини, способностите за размислување, меѓучовечките вештини.

  Quick View
 • 0 out of 5

  Детски Доктор сет

  990.00 ден

  Детски Доктор сет, местото каде вашите најмили ќе ги остварат сите нивни фантазии. Погодна како детска едукативна играчка за остварување на способноста на детето за зборувањето, организациските вештини, способностите за размислување, меѓучовечките вештини.

  Quick View
 • 0 out of 5

  Детска продавница

  990.00 ден

  Детска продавница, местото каде вашите најмили ќе ги остварат сите нивни фантазии. Погодна како детска едукативна играчка за остварување на способноста на детето за зборувањето, организациските вештини, способностите за размислување, меѓучовечките вештини.

  Quick View
 • 0 out of 5

  Детска сина кујна

  990.00 ден

  Детска сина кујна, местото каде вашите најмили ќе ги остварат сите нивни фантазии. Погодна како детска едукативна играчка за остварување на способноста на детето за зборувањето, организациските вештини, способностите за размислување, меѓучовечките вештини.

  Quick View
 • 0 out of 5

  Детски сет Pet Shop

  990.00 ден

  Детски сет Pet Shop, местото каде вашите најмили ќе ги остварат сите нивни фантазии. Погодна како детска едукативна играчка за остварување на способноста на детето за зборувањето, организациските вештини, способностите за размислување, меѓучовечките вештини.

  Quick View
 • 0 out of 5

  Детски сет алат

  1,190.00 ден

  Детски сет алат, работилница, за најмалите мајсторчиња.Научи да работиш како тато со работилницата која е со богата опрема.

  Quick View