мини кујна

Прикажан е еден резултат

  • 0 out of 5

    Мини Детска кујна

    1,590.00 ден

    Мини Детска кујна местото каде вашите најмили ќе ги подготват сите нивни кулинарски фантазии. Погодна како детска едукативна играчка за остварување на способноста на детето, зборувањето, организациските вештини, способностите за размислување, меѓучовечките вештини.

    Quick View