моќен чистач

Прикажан е еден резултат

  • 0 out of 5

    Моќен универзален чистач

    990.00 ден
    Чистењето на нечистотиите од вашиот дом никогаш не било полесно! Не е потребно да се преморувате при чистењето за да добиете совршени резултати. Моќниот универзален чистач ги отстранува мувлата, нечистотиите и остатоците од бигор за само неколку секунди.
    Quick View