музички еж

Прикажан е еден резултат

  • 0 out of 5

    Fisher Price музички еж

    590.00 ден

    Интерактивната играчка Fisher Price музички еж е преполна со возбудлива игра која расте заедно со вашето бебе! Помладите бебиња можат да вртат, превртуваат и да ги удираат играчките на грбот на својот другар или да ги притиснат копчињата за кои светат за да слушнат песни и фрази за бои, форми и бројки. Потоа, постарите бебиња можат да го туркаат или да го повлечат ежот за позабавна музика и звуци. Плус Fisher Price музички еж ќе ги препознае другите пријатели на Linkimals, како што е Fisher Price музичкиот лос, тие создаваат синхронизирана музика и светлосно шоу!

    Quick View