музички лос

Се прикажуваат сите 2 резултати

 • 0 out of 5

  Fisher Price музички еж

  590.00 ден

  Интерактивната играчка Fisher Price музички еж е преполна со возбудлива игра која расте заедно со вашето бебе! Помладите бебиња можат да вртат, превртуваат и да ги удираат играчките на грбот на својот другар или да ги притиснат копчињата за кои светат за да слушнат песни и фрази за бои, форми и бројки. Потоа, постарите бебиња можат да го туркаат или да го повлечат ежот за позабавна музика и звуци. Плус Fisher Price музички еж ќе ги препознае другите пријатели на Linkimals, како што е Fisher Price музичкиот лос, тие создаваат синхронизирана музика и светлосно шоу!

  Quick View
 • 0 out of 5

  Fisher Price музички лос

  390.00 ден

  Интерактивната играчка Fisher Price музички лос го запознава вашето бебе со броеви, песни и фрази на германски јазик. Притиснете го стомакот на лосот за да видите шарени светла, песни и фрази.

  Quick View