небесни балони

Прикажан е еден резултат

  • 0 out of 5

    Небесни фенери срце 1+1 гратис

    250.00 ден

    Небесните фенери уште се нарекуваат и фенери на желбите бидејќи Азискиот народ според древните предскажувања веруваат дека ќе им се оствари нивната желба ако ја напишат на небесниот фенер или едноставно да си ја замислат и да го пуштат фенерот во небесата.

    Quick View