перниче за затоплување

Се прикажуваат сите 6 резултати

 • 0 out of 5

  Bear Електротермално перниче за затоплување и за болки

  390.00 ден

  Bear Електротермално перниче, се што ви е потребно за затоплување во студените денови кои следат и за ослободување од болки во телото. Електротермалното перниче е торбичка наполнета и запечатена со течност која се користи за да обезбеди топлина, обично додека сте во кревет, но исто така и за затоплување на одредени болни делови од телото. Ја намалува болката и прави да се чувствувате пријатно. Работи на електрична енергија нема проблеми со грејната вода, гас или грејачи.

  Quick View
 • 0 out of 5

  Електротермално перниче за затоплување и за болки

  250.00 ден

  Електротермално перниче, се што ви е потребно за затоплување во студените денови кои следат и за ослободување од болки во телото. Електротермалното перниче е торбичка наполнета и запечатена со течност која се користи за да обезбеди топлина, обично додека сте во кревет, но исто така и за затоплување на одредени болни делови од телото. Ја намалува болката и прави да се чувствувате пријатно.

  Quick View
 • 0 out of 5

  Cozy електротермално перниче

  490.00 ден

  Електротермално перниче, се што ви е потребно за затоплување во студените денови кои следат и за ослободување од болки во телото. Електро термално перниче е торбичка наполнета и запечатена со специјален гел, која се користи за да обезбеди топлина, обично додека сте во кревет, но исто така и за затоплување на одредени болни делови од телото.

  Quick View
 • 0 out of 5

  Foxy електротермално перниче за затоплување и за болки со џеб за раце

  390.00 ден

  Електро термално перниче со џеб за раце, се што ви е потребно за затоплување во студените денови кои следат и за ослободување од болки во телото. Електро термално перниче е торбичка наполнета и запечатена со специјален гел, која се користи за да обезбеди топлина, обично додека сте во кревет, но исто така и за затоплување на одредени болни делови од телото.

  Quick View
 • 0 out of 5

  Fruit електротермално перниче за затоплување и за болки

  490.00 ден

  Електротермално перниче, се што ви е потребно за затоплување во студените денови кои следат и за ослободување од болки во телото. Електро термално перниче е торбичка наполнета и запечатена со специјален гел, која се користи за да обезбеди топлина, обично додека сте во кревет, но исто така и за затоплување на одредени болни делови од телото.

  Quick View
 • 0 out of 5

  Правоаголно електротермално перниче за затоплување и за болки

  390.00 ден

  Електротермално перниче, се што ви е потребно за затоплување во студените денови кои следат и за ослободување од болки во телото.

  Quick View