сет за играње

Прикажувам 1–12 од 13 резултати

 • 0 out of 5

  Сет за играње Еднорог

  390.00 ден

  Креативен детски сет за играње Еднорог, совршен начин за поттикнување на експериментирањето, креативноста и координацијата на рацете и детските очиња со помош на модлите и пластелинот вклучени во сетот.

  Quick View
 • 0 out of 5

  Сет за играње Дино

  390.00 ден

  Креативен детски сет за играње Дино, совршен начин за поттикнување на експериментирањето, креативноста и координацијата на рацете и детските очиња со помош на модлите и пластелинот вклучени во сетот.

  Quick View
 • 0 out of 5

  Сет за играње Геометриски фигури

  390.00 ден

  Креативен детски сет за играње Геометриски фигури, совршен начин за поттикнување на експериментирањето, креативноста и координацијата на рацете и детските очиња со помош на модлите и пластелинот вклучени во сетот.

  Quick View
 • 0 out of 5

  Сет за играње Морски животни

  390.00 ден

  Креативен детски сет за играње Морски животни, совршен начин за поттикнување на експериментирањето, креативноста и координацијата на рацете и детските очиња со помош на модлите и пластелинот вклучени во сетот.

  Quick View
 • 0 out of 5

  Детска работилница со 10 парчиња

  950.00 ден

  Детска работилница со 10 парчиња, местото каде вашите најмили ќе ги остварат сите нивни фантазии. Погодна како детска едукативна играчка за остварување на способноста на детето за зборувањето, организациските вештини, способностите за размислување, меѓучовечките вештини.

  Quick View
 • 0 out of 5

  Доктор сет со 7 парчиња

  950.00 ден

  Доктор сет со 7 парчиња, местото каде вашите најмили ќе ги остварат сите нивни фантазии. Погодна како детска едукативна играчка за остварување на способноста на детето за зборувањето, организациските вештини, способностите за размислување, меѓучовечките вештини.

  Quick View
 • 0 out of 5

  2 во 1 Детски сет за убавина

  990.00 ден

  2 во 1 Детски сет за убавина, местото каде вашите најмили ќе ги остварат сите нивни фантазии. Погодна како детска едукативна играчка за остварување на способноста на детето за зборувањето, организациските вештини, способностите за размислување, меѓучовечките вештини.

  Quick View
 • 0 out of 5

  2 во 1 Детски Доктор сет

  990.00 ден

  2 во 1 Детски Доктор сет, местото каде вашите најмили ќе ги остварат сите нивни фантазии. Погодна како детска едукативна играчка за остварување на способноста на детето за зборувањето, организациските вештини, способностите за размислување, меѓучовечките вештини.

  Quick View
 • 0 out of 5

  Детска инженерска работилница

  990.00 ден

  Детска инженерска работилница, местото каде вашите најмили ќе ги остварат сите нивни фантазии. Погодна како детска едукативна играчка за остварување на способноста на детето за зборувањето, организациските вештини, способностите за размислување, меѓучовечките вештини.

  Quick View
 • 0 out of 5

  Детски Доктор сет

  990.00 ден

  Детски Доктор сет, местото каде вашите најмили ќе ги остварат сите нивни фантазии. Погодна како детска едукативна играчка за остварување на способноста на детето за зборувањето, организациските вештини, способностите за размислување, меѓучовечките вештини.

  Quick View
 • 0 out of 5

  Детска продавница

  990.00 ден

  Детска продавница, местото каде вашите најмили ќе ги остварат сите нивни фантазии. Погодна како детска едукативна играчка за остварување на способноста на детето за зборувањето, организациските вештини, способностите за размислување, меѓучовечките вештини.

  Quick View
 • 0 out of 5

  Детска сина кујна

  990.00 ден

  Детска сина кујна, местото каде вашите најмили ќе ги остварат сите нивни фантазии. Погодна како детска едукативна играчка за остварување на способноста на детето за зборувањето, организациските вештини, способностите за размислување, меѓучовечките вештини.

  Quick View