Ролер за решавање математички задачи

490.00 ден

Ролер за решавање математички задачи. Ако бараш ефективна алатка која ќе го олесни процесот на оценување и ќе овозможи подобро разбирање на математичките концепти, наставниот печат за математика е вистинското решение.

Compare

Опис

Ролер за решавање математички задачи. Ако бараш ефективна алатка која ќе го олесни процесот на оценување и ќе овозможи подобро разбирање на математичките концепти, наставниот печат за математика е вистинското решение. Оваа едноставна, но моќна алатка обезбедува голем број придобивки за наставниците, учениците и родителите!

Предности при користење на нашиот производ
Интерактивна настава – Овој ролер печатач овозможува интерактивна настава по математика. Учениците можат да го користат печатот за веднаш да решаваат практични основни математички задачи со множење и делење, што ја зголемува ангажираноста и го олеснува учењето.
Брзо и ефикасно учење – Благодарение на задачите за вежбање кои се лесно достапни преку печатачот, учениците можат брзо и ефикасно да вежбаат математика. Ова го забрзува процесот на учење и го подобрува разбирањето на клучните математички концепти.
Корисна алатка за наставници – Наставниците можат да го користат овој печат за да го олеснат учењето математика во училницата. Овозможува брза проверка на одговорите и следење на напредокот на учениците, со што се заштедува време и се подобрува ефикасноста на наставата.
Ја зголемува самодовербата – Преку редовно вежбање учениците постигнуваат подобри математички резултати и развиваат поголема доверба во нивните математички способности. Ова може да придонесе за нивниот успех на училиште.
Технички карактеристики:
-Големина на печат: 44 x 30 x 48 mm.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Ролер за решавање математички задачи”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.